+36303559459 rendeles@lmarket.hu 

Ingyenes kiszállítás 20.000 FT felett.

Szűrés
Méret
Minősítések

Csizmák

Munkavédelmi csizmák férfiaknak és nőknek, téli munkavégzéshez és nehéz fizikai munkákhoz. A munkavédelmi csizmák erősek, strapabírók. Csak minőségi termékeket talál a kínálatunkba, amelyeket bizalommal viselhet.

Amennyiben nem biztos melyik munkavédelmi csizma lennne önnek a legmegfelelőbb, akkor nyugodtan keresse meg a megadott elérhetőségek egyikén szakértő kollégánkat.


16termék
 

Az LMARKET webáruházában a munkavédelmi cipők, bakancsok, félcipők és szandálok széles választéka elérhető. Nálunk minden munkavégzési tevékenységhez megtalálja a lábvédelem legfontosabb eszközét. Válogasson cégünk kínálatában az országosan ismert és elismert Rock Safety márka munkavédelmi cipői és lábbelijei közül. A gyártó szakértelmének és a magas minőségnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a nálunk vásárolt lábbeli megfelelően fogja védelmezni munkatársai lábait, miközben kényelmes munkavégzést tesz lehetővé számukra.

A megfelelő munkavédelmi cipő kiválasztásakor egyebek mellett figyelembe kell venni a munkavégzés módját és azt, hogy milyen külső-belső hatások ellen kell megvédenie a lábakat.

Mivel lábaink visznek mindenkit előre az úton, fontos nagyon vigyázni rájuk. Más lábbelit igényel az a munkavállaló, aki raktárban dolgozik, sofőr, vagy olyan áru mozgatását végzi, amely veszélyes anyagokat tartalmazhat. A hatékony védelemhez válassza ki a legmegfelelőbbet az adott feladatra, ha pedig kérdése lenne, vagy tanácstalan, forduljon hozzánk bizalommal.

Webáruházunk nemcsak nagykereskedés. A cégvezetők- , kis-és nagyvállalatok képviselőit éppúgy örömmel szolgáljuk ki, mint azokat a magánszemélyeket, akik saját maguknak, illetve kisvállalkozásuknak, vagy akár otthoni munkavégzésükhöz keresik az ideális munkavédelmi bakancsot.