+36303559459 rendeles@lmarket.hu 

Ingyenes kiszállítás 20.000 FT felett.

Szűrés
Méret
Minősítések

Bakancsok

Munkavédelmi bakancsok ipari, kertészeti és építészeti munkákhoz. Minőségi termékek téli munkavégzéshez és nehéz fizikai munkához is.

Amennyiben nem biztos melyik munkavédelmi bakancs lennne önnek a legmegfelelőbb, akkor nyugodtan keresse meg a megadott elérhetőségek egyikén szakértő kollégánkat.


20termék
 

Az LMARKET webáruházában a munkavédelmi cipők, bakancsok, félcipők és szandálok széles választéka elérhető. Nálunk minden munkavégzési tevékenységhez megtalálja a lábvédelem legfontosabb eszközét. Válogasson cégünk kínálatában az országosan ismert és elismert Rock Safety márka munkavédelmi cipői és lábbelijei közül. A gyártó szakértelmének és a magas minőségnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a nálunk vásárolt lábbeli megfelelően fogja védelmezni munkatársai lábait, miközben kényelmes munkavégzést tesz lehetővé számukra.

A megfelelő munkavédelmi cipő kiválasztásakor egyebek mellett figyelembe kell venni a munkavégzés módját és azt, hogy milyen külső-belső hatások ellen kell megvédenie a lábakat.

Mivel lábaink visznek mindenkit előre az úton, fontos nagyon vigyázni rájuk. Más lábbelit igényel az a munkavállaló, aki raktárban dolgozik, sofőr, vagy olyan áru mozgatását végzi, amely veszélyes anyagokat tartalmazhat. A hatékony védelemhez válassza ki a legmegfelelőbbet az adott feladatra, ha pedig kérdése lenne, vagy tanácstalan, forduljon hozzánk bizalommal.

Webáruházunk nemcsak nagykereskedés. A cégvezetők- , kis-és nagyvállalatok képviselőit éppúgy örömmel szolgáljuk ki, mint azokat a magánszemélyeket, akik saját maguknak, illetve kisvállalkozásuknak, vagy akár otthoni munkavégzésükhöz keresik az ideális munkavédelmi bakancsot.