+36303559459 rendeles@lmarket.hu 

Ingyenes kiszállítás 20.000 FT felett.

Szűrés
Méret
Minősítések

Soförkesztyűk

Munkavédelmi kesztyűk széles választékban minden munkavégzési tevékenységhez. A kesztyű a kézvédelem legfontosabb eleme. Kínálatunkban ROCK termékek találhatók, ezért biztos lehet benne, hogy a kesztyű megfelelően fogja védelmezni munkatársai kezét.

Amennyiben nem biztos melyik munkavédelmi kesztyű lennne önnek a legmegfelelőbb, akkor nyugodtan keresse meg a megadott elérhetőségek egyikén szakértő kollégánkat.


10termék 110

Az LMARKET webáruházában a munkavédelmi kesztyűk széles választéka elérhető. Nálunk minden munkavégzési tevékenységhez megtalálja a kézvédelem legfontosabb eszközét. Válogasson cégünk kínálatában az országosan ismert és elismert Rock Safety márka munkavédelmi kesztyűi közül.  A gyártó szakértelmének és a magas minőségnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a nálunk vásárolt kesztyű megfelelően fogja védelmezni munkatársai kezeit.

A kéz az elsődleges eszköz a munkavégzés során. Amennyiben sérült, vagy valami miatt korlátozott a használata, az sok esetben a munkavégzést is befolyásolja, adott esetben lehetetlenné is teszi, ezért a megfelelő védelme kiemelt fontossággal bír!

A megfelelő munkavédelmi kesztyű kiválasztásakor egyebek mellett figyelembe kell venni a munkavégzés módját és azt, hogy milyen mechanikai, meleg, vegyi, vagy hőmérsékleti behatásoknak lesz kitéve az eszköz.

Webáruházunk nemcsak nagykereskedés. A cégvezetők- , kis-és nagyvállalatok képviselőit éppúgy örömmel szolgáljuk ki, mint azokat a magánszemélyeket, akik saját maguknak, illetve kisvállalkozásuknak, vagy akár otthoni munkavégzésükhöz keresik az ideális munkavédelmi kesztyűt.

Tudta, hogy már az ókorban is használtak munkavédelmi kesztyűket? Ezeknek később számos változata megjelent a hadászati és a vadászati iparban is, mára pedig különféle színű, anyagú, vastagságú, csúszásmentesített, párnázott és egyéb kézvédő elérhető. Válassza ki nálunk a kezek védelmére szolgáló munkavédelmi kesztyűjét.